Register
A password will be e-mailed to you.

Claus Søgaard stiftede bekendtskab med stående jagthunde som ganske ung. Han deler ud af sin erfaring og fortæller om forskellen på de engelske og de kontinentale hunde. Vi høre andre hundejere fortælle lidt om, hvorfor valget netop faldt på deres hund. Hvad er forskellen på jagt, med og uden hund, det spørger vi dem også om.

Claus Søgaard fortælle om hundene i forhold til jagt i det åbne landskab på agerhøns og fasaner samt om de stående hunde kan anvendes til andre jagtformer, som fx skovjagt. Vi høre også om hans erfaring med hundetræning. Han beskriver forløbet fra hvalp til færdig jagthund.

Og opfordre landmænd og jægere til at arbejde sammen.

Følgende hunderacer medvirker i filmen: Korthåret hønsehund, pointer, breton, weimaraner, gordon setter og irsk setter.
Den ruhåret hønsehund meldte desværre afbud på filmdagen. Derfor indgår den populære ruhårede hønsefilm desværre ikke i filmen.

Vi håber du vil nyde filmen!

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

 1. Karin Høy

  Hej Nicolaj
  Tusind tak for dit engagement i den stående hund!
  Mine ord kom heldigvis til skamme – det er en rigtig flot film, gode spørgsmål
  og godt filmet. Et super koncept ført ud irl.
  Tak for din indsats og keep up the good Work!

  Mvh
  Karin

  Svar
  • Nikolaj Brandt

   Hej Karin,

   Tak for det. Jeg er glad for du synes godt om filmen.
   Og vi gøre vores for at fortsætte med at levere film 🙂

   Mvh.
   Nikolaj

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj