Register
A password will be e-mailed to you.

I denne måned udlover vi i samarbejde med Härkila den helt nye Hurricane jakke til en værdi af ca. 2899,- til én heldig vinder her på hjemmesiden.

Vi vil her på Jægernes Magasin gerne have et bedre indblik i, hvad der gøres af vildtpleje hos de danske jægere – en tidligere undersøgelse fra 2000 viste at op mod 79% af danske jæger laver tiltag der er til gavn for vildtet og naturen. (Kilde: Resultatrapport “Jagt i Danmark år 2000”)

Vi søger beskrivelser / historier af hvad du gør eller hvad jægere omkring dig gør, for at skabe bedre vilkår for vildtet og naturen.

Eksempler på vildtpleje:

  • gøres der noget specifikt hos jer for råvildtet og for at forbedre bestanden på jeres terræn, eksempelvis selektiv afskydning, fodring, plantning af vildtager mv.?
  • ændring af terræn, herunder etablering af vildtstriber, barjordstriber, insektvolde. Har du/i gjort noget specielt og hvordan?
  • andre ting du/i gør for at skabe bedre vilkår for vildtet. Dokumenter meget gerne med billeder?
  • eller har du blot en god ide eller et godt råd andre kan have glæde og gavn af?

For at deltage i konkurrencen om denne lækre Hurricane jakke, skal du sende os en Vildtpleje historie (Du må gerne deltage med flere individuelle historier).
Sørg for der er lidt kød på din historie – desto større chance er der for at blive valgt som den bedste historie. Tænk gerne i at give andre god inspiration som de kan benytte på deres eget terræn for at forbedre vildtets vilkår.

Historien skal være indsendt til os inden d. 2014.5.15 kl. 18.00 for at kunne deltage i konkurrence. Alle historier publiceres og læses igennem af redaktionen inden vinderhistorien udvælges. Vi lægger vægt på en historie, som er brugbar og lærerig for andre.
Vinderen udtrækkes den efterfølgende uge og får direkte besked.

Præmien:
hurricane jakke harkilaEkstremt let 3-lags softshell med vindtæt, åndbar WINDSTOPPER®-membran. Designet i et lydløst og yderst holdbart, børstet stretchmateriale samt OPTIFADE™ Ground forest camo. De praktiske jagtdetaljer omfatter ventilationslynlås under armene, radiolomme med vertikal og horisontal lynlås samt justerbar ærmesøm.

Deltagere:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj