Register
A password will be e-mailed to you.

Fortæl om en eller flere af dine jagtoplevelser fra denne jagtsæson. Den bedste historie vinder et par Härkila Forester 17” zip gummistøvler til en af værdi af 1.699 kr.

Sådan indsender du din historie

 • Log ind på din profil eller opret en profil.
 • Tryk på ”Opret indhold” i profil oversigten til højre. Denne er synlig når du er logget ind.
 • Skriv historien, upload et billede og send den ind til redaktionen.

Hvilken historie vinder?

Et panel fra Jægernes Magasin vælger vinderhistorien.

Konkurrencen slutter den 30. november 2014 kl. 14.00 og vinderen offentliggøres her på siden den 1. december 2014.

Regler

 • Du kan deltage med så mange historier som du vil
 • Alle historier som indsendes frem til og med den 30. november 2014 deltager
 • Personer med tilknytning eller andre relationer til Jægernes Magasin kan ikke deltage

Deltagere i konkurrencen hidtil

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

 1. Pernille Jensen

  Ja, meget fair. Både fordi vi kan få en bedre optælling af vildtet, og fordi jægeren skal gøre noget for at beholde sit jagttegn.

  Svar
 2. Jacob Smith

  Det var for 3 uger siden hvor skolen som jeg går på tog til Sønderjylland, får at gå på jagt. Det var en af de fedeste ture i hele mit liv. Tror ikke at jeg bogen sinde vil opleve sådan noget igen. Men vi tog med bussen kl 9 om morgnen. Og kom til Sønderjylland ved en 13:00 tiden. Og der skulle vi allerede på jagt. Det blev til en and for mig. Men det var helt lige meget. For alle de ænder der fløj op. Denver simpelthen så smukt. Da vi var færdige kørte bussen til en spejterlejer hvor vi skulle sove. Om aftenen tog vi på aftentræk, og det var sku spændene. For ænderne så man først når de næsten ar ude for skudhold. Der skød jeg ikke noget. Men næste dags morgen skulle jeg og nogle kamarater på morgentræk på gæs. Og det var sku spændene. Det blev til en gås. Min første gås. Så det var sku noget af en oplevelse den morgen. Vi fik pakket låkkegæssene sammen, og så kørte vi. Så tog vi på jagt. Der fik vi et stykke vildt. Det var mig igen, min første hare. Men det kunne have lagt mere på paraden. Der var nemlig et par stykker der skød forbi. Vi tog hjem efter en god omgang biksemad. Og så afsted igen på aftentræk. Der skød vi ikke noget. Men der var masser af gæs. For vi sad ude på den anden side af diget. Og gæssene var lige i rykken på os. Men det blev ikke til noget den aften. Men vi kom hjem og der var nogen der havde vært hældninger end os. Så vi fik da lidt den aften. En men på morgen træk så tog vi på jagt. Vi kommer ned til en ikke så stor en sø. Og der lætter en hel flok krikænder. Jeg tror der var 1000 i den lille sø. Men vi fik et stykke råvildt. Og lidt ænder. Vi gik lidt videre. Til den næste sø. Der blev det også til lidt ænder. Men ikke rat mange. Så vi gik videre til den store sø. Der fik jeg mine første krikænder. Så det var sku dejligt. Der blev så skudt lidt mere. Så vi gik haretramp hjem. Det blev til 1 hare. Så det var fint nok. Men vi tog på aften træk hjemme ved dem vi havede vært på jagt ved. Der tog vi først ænderne på opfløjet og så der de kom tilbage. Der skød jeg en and på opfløjet. Så der var jeg godt tilfreds. Men vi kom på morgen træk næste dag. Og det var der ikke rat mange der have skudt noget. Men det var fint. Der vi holdet paraden havde vi skudt 129 stykker vildt. Det vil sige 73 krikænder 25 gråænder 4 gæs 5 hare og en rå og et bukkelam. Så den uge var bare vildt fed. Vi var 27 elever ca. fra Aalestrup naturefterskole. Og så 7-8 hjælper og så to lære. Vi var 16 med jagttegn. Så den uge vil jeg aldrig nogen sinde glemme. Knæk og bræk. Aalestrup naturefterskole.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj