Register
A password will be e-mailed to you.

Vinder af fotokonkurrencen december 2014

Mikkel

“Mikkel kom forbi” af Torben P. Behrens

Vinderbilledet i Jægernes Magasins fotokonkurrence for december er nu fundet og præmien denne gang er et POLAR-sæt fra Seeland til en værdi af 3.498 kr.

Tusind tak for den store deltagelse og de mange rigtig gode billeder i har bidraget med. Det har været en svær opgave at snævre ind og ende ud med blot ét billede ud af de mange gode.

Vinderen blev Torben P. Behrens med billedet “Mikkel kom forbi

Tillykke og vi håber du bliver rigtig glad for dit POLAR-sæt og tak til Seeland for at sponsorere en så lækker præmie!

Indsendte billeder i jagtbillede konkurrencen december 2014

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj